Huis » Mijn » Dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje vertalen tieten inengels

Dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje vertalen tieten inengels

Ik recent bij de huidarts dermatoloog voor controle van huidvlekjes ter preventie van huidkanker. Dit gebeurt ook op de borsten en de billen dus moest ik deze kort even ‘showen’ voor de dokter. Je hebt er blijkbaar ervaring mee, wat voor opleiding volg je? Dat korte onderzoek valt dus wel mee, al moet je wellicht ter plekke een plas maken om zeker te hebben dat het echt jouw plas is? Maar dat jaarlijkse onderzoek, hoe gaat dat?

Hey hier ben ik weer en ik vertel nu wat er gebeurt is: Ik moest eerst even vragen beantwoorden en toen me schoenen uit doen en toen meteen wegen en dat was het. Naast alle ‘gewone’ controles zul je wellicht dus je slip of onderbroek moeten laten zakken. De dokter wil zien of je een liesbreuk hebt, en hij vraagt je daarvoor om op je hand te blazen. En hij, of zij mmm Dus kan het zijn dat hij even aan je zak voelt, voorzichtig.

Plus dat hij wil zien of je voorhuid wel soepel over je voorhuid naar omlaag gestroopt kan worden, en tja, dat betekent wellicht dat hij of zij je pik zal vastpakken. Eigenlijk is het dan wél zo handig als je een stijve hebt, want uiteindelijk gaat het erom dat ook dán je voorhuid over je eikel wil, zonder moeite.

Overigens, niet raar als je aangeeft dat je niet wilt dat bijvoorbeeld klasgenoten je in je nakie kunnen zien, met misschien wel een erectie. Meisje 16 jaar als te man dokter wil kijken met lampje in haar vagina en haar billen kijken 10 minuten lang je moet of te wel aan geven dat je dat niet graag heb te en dat te man dokter rekening met jouw moet houden of je vertel te het gewoon aan jouw ouders dat je het echt niet fijn niet leuk meer vind dat je bij die dokter op medisch onderzoek moet komen of je gaat op medisch onderzoek op een ander plaats of kort bij jouw thuis?

Ja ik moest vroeger heel vaak het was steeds een man. De eerste keer voeld het heel gek wand hij zat met een lampje in mijn vagina en mijn billen te kijken wel 10 minuten lang en hij zat er met zijn bloten handen aan heel vies maar ik moet nu wel soms naar hem gaan hebben jullie tips. EN het voelt wel even raar en on gemakkelijk maar het duurt niet zo lang. Best begrijpelijk dat je dit genant vond, maar, wat deed de dokter eigenlijk bij je?

Ik had vroeger ook een schoolarts en die keek ook altijd even naar mijn “kleine jongen”. Ik had een voorhuidsvernauwing en ben ook weleens doorverwezen naar de arts. Maar sommige ervaringen  hier vind ik echt raar : ik vind het bijvoorbeeld heel bizar dat sommige mensen een luier om moeten????? En dat sommige artsen wel heel erg grondig onderzoek doen die onnodig lijken te zijn billen vast houden, borsten betasten enzo.

Uiteraard hangt het af van waarvóór je onderzocht moet worden daarover schrijf je niks , maar eigenlijk altijd staat een inwendig onderzoek als term voor dat je bloot moet, met je benen in de beugels, en dat je iets in je kutje krijgt gedrukt. Dat kunnen gehandschoende vingers van de dokter zijn, het kan ook een eendebek zijn vraag of ze hem even onder een warme waterstroom willen voorverwarmen en ja, het kan best zijn dat er een uistrijkje gemaakt wordt.

Dat voel je heel even, maar meestal is het dan al klaar ook. Tja, daar lig je dus met je intieme vrouwelijkheid, benen geopend voor een dokter. Niet leuk, misschien schaamtevol voor jou, maar die dokter dat zou best eens een vrouw kunnen zijn ziet zóveel meiden in hun kruis. En nee, het maakt niet uit of je geschoren bent of niet of een beetje en of je droog of misschien wel een beetje nattig bent. Echt, die dokter heeft al zoveel kutjes gezien, maakt voor haar niks uit.

Een ding: zeg het als je ertegenop ziet, en zeg het als het inbrengen van de eendebek pijnlijk is. Laat die dokter het dan wat rustiger aan doen. Ik moet binnenkort onderzocht worden en in de brief staat dat ik ook een inwendig onderzoek krijg. Bedoelen ze daar bijvoorbeeld alleen je oren mee, of is dat ook dat je bloot moet enzo? In ruimte 1 moet je de vragenlijst bespreken en kijken ze naar je ogen en oren en lengte.

Dan moet je uitkleden in de kleedruimte tot op je ondergoed. Je topje slipje en sokken aanhouden. Daarna moest je naar de dokter die je helemaal onderzoekt. Helemaal op het einde moet je dan even bloot. Best spannend en gelukkig snel voorbij. Vragen als: Hoeveel vrienden heb je, hoe ziet je ontbijt eruit, wordt je wel eens gepest, wat denk je als je voor de spiegel staat, hoevaak eet je per dag, menstrueer je al enzovoorts. Jeetje, wat een mooi geschreven ervaring schets je zeg.

Zoals je onderzocht werd, naakt door dat kamertje moeten lopen, dat is al heel wat wel. Dat die man vervolgens je buik betast terwijl hij tegen je billen duwt, dat is al behoorlijk intiem wel. Zat hij intussen naar je geslacht te kijken ook, of zitten je lipjes een beetje verborgen onder schaamhaartjes? Maar pff, dat uitgebreide borstonderzoek, waarbij je stijve tepels kreeg, ja ik kan me wel voorstellen dat je het steeds prettiger vond worden.

Zelf ben ik een keer een paar dagen in het ziekenhuis geweest, kon mn armen niet goed gebruiken toen. Op de ochtend dat ik naar huis mocht bood een zuster me aan me te helpen om te douchen. Ze deed het heel profi hoor, maar ik had een erg goed zichtbare erectie. Toen ze die raakte terwijl ze me waste met een wasdoekje kwam ik bijna klaar. Onder het afdrogen kwam het voorvocht me uit mijn pikgat omhoog. Ik voel haar handen nu nóg op mijn lijf, wat was het lekker om door die zuster geholpen te worden bij het douchen.

Nadat ik lid was geworden van een voetbalclub voor meisjes hoorde ik dat je dan als je wil een sportkeuring kan aanvragen Dus dat heb ik gedaan Ik kwam na mijn oproep om 2 uur bij het sportkeuringsbureau Ik moest even gaan zitten en werd toen opgehaald door een mannelijle dokter van een jaar of Na het informelegesprek zij hij dat ik mij volledig moest uitkleden. Zo je mag je weer aankleden en zei je borsten vertonen geen afwijkingen je bent wel een beetje te volslank en goed gezond Ik moet eerlijk toegeven dat ik het onderzoek steedsprettiger vond worden al hoort dit niet zo uitgevoert te worden Heb je ook een dergelijke ervaring reageer en deel het met anderen Ik weet zeker dat ik niet de enige ben  Groetjes.

Wow, meisje van 18, wat dapper dat je dat durft vertellen, dat je je plas niet op kon houden. Maar, hoe lang moest je wel niet wachten, dat je je plas niet meer kon ophouden? Ik kan me goed voorstellen dat je je rot schaamde, zeker omdat die dokter vervolgens óók nog eens je kutje onderzocht, zelfs je schaamlippen opende met haar vingers.

En nee meisje van 17, natuurlijk ging het die dokter niet om of je droog was gebleven of niet, het is een keuring van ook je intiemste deel van je lichaam, je geopende geslachtsdelen. Lijkt me geen probleem, je gaat gekleed bij de dokter naar binnen. Hooguit dat het wel vreemd blijft dat je tot in je kutje wordt gekeurd, dat hoeft niet eens als je de pil wilt, dus waarom hier dan wel. Maar, je hoefde dus niet naakt je aan andere meiden te laten zien, dat is toch wel belangrijk.

Eerst uit de groep worden geroepen, vragenlijst doorlopen, dan in de groep ontkleden tot je blote niksie, dan met elkaar paren over veranderingen aan je lijf, dan weer ieder apart door een manlijke!! En vervolgens weer in de groep elkaar bekijken, wellicht je benen moeten spreiden en je kutje aan elkaar moeten laten zien, of je nu schaamhaar hebt of nog niet. En dat alles bij meiden van brugklasleeftijd.

Een mooie fantasie, en misschien niet eens gek om eens een tijdje heel bewust naar de lichamen van andere meiden te moeten kijken. Maar in een shs-onderzoek? Bij ons moet je in je onderbroek en op het laatst doen ze je onderbroek naar beneden en voelen ze aan je ballen en trekken ze de voorhuid terug ook knijpen ze even in de eikel zodat de plasbuis open gaat.

Meisjes moeten hun broekje laten zakken en op hun hand blazen de dokter voelt dan tussen de schaamlippen en dan is het klaar soms kijken ze ook even tussen je billen. Keek hij alleen tussen je billen en waarom is dat? Graag snel antwoord. Morgen moet ik voor een medisch onderzoek. Brrrrr :. En wat moest hij met je billen uiteen drukken? Billen uiteen slaat nergens op.

Toch maar eens gaan praten met een vertrouwenspersoon van school, zou ik zeggen. Wie weet zijn er meer meiden die vergelijkbare ervaringen hebben. Vertellen jullie elkaar daarover, hoe genant je het onderzoek vond? En trouwens, waarom kunnen ze geen vrouwelijke dokter vinden die onderzoek doet? Voor jongens is dat och minder een probleem, die vinden een erectie niet leuk, maar tegelijk ook wel weer stoer. Hy bekeek my van top tot teen en hy onderzocht myn buik en borsten Ikmoest myn benen uitelkaar doen en hy voelde aan myn intime plekje Ga maar op de rand van de onderzoektafel zitten met je handen achter je hoofd En onderzocht myn borsten door er zachtjes in te knypen en te voelen hy nam een borst van onder in zyn hand en kneep zachtjes in myn tepel en dat deed ny ook met myn andere borst Toen zy hy ga maar even staan en draai je maar even om en buk je maar even voorover en hy duwde myn billen uitelkaar en keek er tussen Je kunt je weer aankleden zy hy alles is goed je ben goed gezond Achteraf heb ik dat onderzoek meer ervaren als een erotische massage dan als een onderzoek door een dokter Wie heeft er ook zoiets met een dokter of hulpverlener meegemaakt??

Ik vondt dit zeer genant en heeft de dokter misbruik gemaakt van de onschuld van een jong meisje en vraag my af of er meer neisjes zyn met zulke nere ervaringen. Ik moest wel een keer naar de dokter omdat ik pijn had bij het plassen en rukken. Mijn moeder had de afspraak gemaakt en ging ook met mij mee. De dokter zei dat ik me moest uitkleden maar dat ik mijn onderbroek voor nu nog mocht aanhouden.

Ik had zo’n grote wijde boxer aan en werd best wel Zenuwachtig omdat ik wist dat ik zo naakt moest, dus stond mijn penis daarin recht omhoog. Toen moest ik op de rand van de onderzoekstafel liggen met mijn benen in van die beugeltjes en deed hij mijn onderbroek uit. Daarna ging de dokter mijn piemel bekijken en hier bleek in verdikking bij de voorhuid te zitten en liet hij mijn moeder dit ook voelen.

Ik schaamde me echt dood dat ze zo aan m’n stijve zat. Omdat ik had aangegen pijn te hebben bij het rukken werd dit ook met wat glijmiddel gedaan, en kwam ik klaar terwijl mijn moeder zat te kijken. Thuis vertelde ze ook aan mijn vader dat ik m’n penis en ballen helemaal kaal heb geschoren, dat ik meteen een stijve kreeg en dat ik klaarkwam enzo. Ik schaamde me echt dood. Ik ben laatst voor het eerst intiem onderzocht.

Moesten jullie ook zo gespreid gaan liggen in beugels op de onderzoekstafel? Klaarkomen als je niet wilt is balen. Maar, het komt inderdaad vaker voor, en verpleegsters kijken er niet van op, hooguit dat ze het lastig vinden, want ze moeten wel wat extra doen om de boel schoon te maken. Tja, jongens hebben nu eenmaal al heel snel een erectie. En als dan even moet worden gekeken of de voorhuid omlaag wil, en weer terug ook nog soms gaat dat gewoon té moeilijk dan kan het voorkomen dat een jongen dan al gelijk klaarkomt ook.

Bij meiden is het minder zichtbaar allemaal. Stijve tepels, ach, toch minder zichtbaar dan een erectie van een jongen. En als een kutje wat dikker en roder is, of misschien zelfs wat lekt, nou en?

Donderdag 9st, Februari 12:2:1 Pm

Naar dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje weten dat
Stuur een gratis bericht naar JeremyWard
Offline

Beschrijving:

JeremyWard
29 jaar vrouw, Boogschutter
Betterszwag, Netherlands
Frans(Gemiddeld), Arab(Beginner)
Visagiste, Bouwer, Agronoom
ID: 6996387375
Vrienden: Dallas9501, johru, retiredinshanno
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 173 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Patricia
Bekeken: 7152
Nummer: +312651-984-61
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Truc met dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje sexy naakte vrouwen

Op de foto is is te zien dat mevrouw in bad zit met enkel haar handen voor haar lichaam…. Temptation Island-ster Rosanna Voorwald deelt zondag op Instagram een pittig kiekje.

Gratis porno dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje grootste sex tube

Klik hier voor meer webcams!!

Dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje Hete

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Kunt het dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje gratis sex

Columnist Karim Amghar vindt dat mensen de vrijheid moeten hebben om in de sportschool of na het gymmen in hun onderbroek douchen, vertelt hij bij De Nieuwe Maan vanaf Hij houdt zelf ook zijn onderbroek aan.

Dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje mature porno pics

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Een dag-ik dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje definities van woorden

Meest bekeken.

Cameron diaz dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje prijzen Amazon

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje voor PlayVids

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Klik hier voor meer webcams!!

Muay Thai dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje beter dan

Vilnius en Litouwse bier brouwerijen.

Dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje zonnige middagen lean

Nederlandse en Vlaamse huisvrouwen die overdag weinig te doen hebben en het heel leuk vinden als ze opeens bezoek krijgen van een geile man of een hete jonge knul!

Dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje proces kan

Maar oke tegen 10 uur in de morgen begaf ik me dus naar het naaktstrand,eenmaal daar aangekomen bleek het nog redelijk rustig naar mijn beleving, dus ik begon eigenlijk heel relaxed mij te ontdoen van mijn kleding, met als laatste mijn Paars Transperante Joe Snyder thong. Afgelopen zomer,kwam ik op het schitterend idee naar het naaktstrand te gaan, dit was de eerste keer normaal zoek ik via andere wegen naar mijn contacten wel via de natuurlijke weg en niet via internet of zo.

Groep sex dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje school een bekende

Meer informatie.

Tiener college dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje was getrouwd met

Login om een reactie te plaatsen ». Facial Cumshot Duits.

Dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje Spier Bondage Vrouwelijke

Ik had die ochtend nergens echt zin aan om te doen.

Lily dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje stoornis, een ziekte

Heb je al een account?

Dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje hoeren sensuele

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Salon gelegen dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje moeder dochter

Login om een reactie te plaatsen ». Nederlands Dik Mature.

Groeide dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje woorden hadden met

Filip Rogiers kijkt niet op een thema meer of minder in zijn roman Angel.

Dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje van

Als je dacht dat vrouwen het prettig vonden om bij kaarslicht langzaam over hun lichaam gestreeld te worden terwijl je op tedere wijze de liefde met ze bedrijft, dan heb je het mis.

Mensen dokter kijkt naar kaal kutje klein meisje tieten

Schattig meisje heeft sex met 2 geile gozers. Meest bekeken gratis grote tieten, sex filmpjes kijken.