Huis » Naakt » Frontaal naakt vrouw mijn vriendinnetje beffen en neuken

Frontaal naakt vrouw mijn vriendinnetje beffen en neuken

Home » Archief » Vrouwen [ Illustratie: Luis Ricardo Falero. Hoi Peter, ik heb slecht nieuws voor je. Je schrijft dat je meer vrouwelijke bezoekers op Frontaal Naakt wilt, vergeet het maar. Nederlandse vrouwen zijn kutinternetters. Dat lijkt vreemd, want internet is voor de kwebbelzieke vrouw natuurlijk het ideale medium om overal, altijd, met iedereen te kunnen kwebbelen. Dat doen ze ook wel. Ze facebooken , hyven en tweeten er vrolijk op los.

Maar als het aankomt op reageren op weblogs die niet van hun vriendinnetjes zijn of op opiniestukken, haken ze massaal af. Door de vrouwelijke nuance. Mannen kunnen compleet ongefundeerd hun mening verkondigen. Zonder enig verstand van politiek leggen ze in de reactieruimtes onder opiniestukken en nieuwsberichten uit hoe het allemaal wél moet.

Ze gaan ook gerust in discussie met een specialist over het vakgebied van eerdergenoemde specialist, zonder er ooit iets over gelezen te hebben. Mannen hebben weinig input nodig om een mening te vormen en hun mening wordt dan al snel een feit en de waarheid. Vrouwen kunnen dat niet. Het zijn voorzichtige teerhartige wezentjes die worden gekweld door de vrouwelijke nuance. Vrouwen hebben een onbedwingbare neiging om overal disclaimers en kanttekeningen te plaatsen.

Dit is uiteraard een stereotype en niet alle vrouwen hebben er last van. Verschrikkelijk, niet? Ik ga nog even door met nuanceren, want er zijn twee soorten vrouwen die niet gehinderd worden door die verlammende nuance en dat zijn 1 domme vrouwen en 2 hyperintelligente erudiete vrouwen. De eerste wil je niet op je site hebben, de tweede wel, maar die hebben blijkbaar betere dingen te doen dan op internet hun stem te laten gelden.

Deze nuance is niet per definitie slecht, maar als het op reageren op opiniestukken en nieuwsberichten aankomt, is ze dodelijk. Vrouwen lezen namelijk wel. Vaak nog beter ook dan mannen, die alleen maar de kop van een artikel hoeven te lezen om te weten waar het hele artikel over gaat en plempen op basis daarvan hun mening neer, die door iedereen gezien moet worden, want zij hebben gelijk.

Vrouwen lezen dat dan weer en nemen de moeite niet om te reageren, omdat hun genuanceerde reactie ondergesneeuwd zal raken tussen alle heren die zichzelf overschreeuwen. Die nuance wordt versterkt door de onzekerheid waar veel vrouwen van nature aan lijden. Dan hebben ze wel een mening, maar uiten ze die niet, want ach gut, wat weten zij nou precies van belangrijke zaken?

Wil je nu echt dat ze reageren, speel dan op een ander zwak punt in; emotie. Schrijf bijvoorbeeld een stukje over de onzin van het vergoeden van IVF-behandelingen en voor je het weet heb je meer dan honderd reacties, waarin de dames superlatieven te kort komen om te uiten hoezeer je ze hebt gekwetst met je domme stuk. Niet alleen dat, ze zullen ook het contactformulier op je site vinden en je overladen met mailtjes waarin ze je uitleggen waarom je een slecht mens bent en je allemaal nare dingen verdient.

Je hebt nu een aantal zeer sterke schrijfsters op je site en ik vermoed dat zij er langzaamaan voor zullen zorgen dat er meer vrouwen op FN komen. Judith Valentijn is hoofdredacteur van het webmagazine PinkBullets. Ze voert een briefwisseling met Uw Hoofdredacteur, waarbij haar brieven op Frontaal Naakt, en zijn brieven op PinkBullets worden gepubliceerd.

Judith Valentijn , Grote grijns. Judith volgens mij sla je de hamer op de kop. Ik denk hier ook vaak, laat ik maar niks reageren, want het komt vast niet genuanceerd over. En voor je het weet word je in een hoek gedrukt als verwend krijsend prinsesje. Eerdenburg en anderen. Wouter v. Er is maar één blog-chickje waar ik op reageer ja en judith natuurlijk maar dat spreekt voor zich , en dat is puur voor mij omdat ze over herkenbare alledaagse dingen schrijft op een komische ludieke manier.

Internetten is voor mij net als TV kijken, ontspanning.. Maar dan…die hoogopgeleide vrouw, moeten wij mannen ze eigenlijk wel wensen in de discussies op internet? Neem nu de zaak Assange: twee niet zo domme blondjes hebben als ordinaire groupies geneukt met de man van het jaar en wilden vervolgens weten of ze wellicht een SOA hadden opgelopen. Sorry, maar het laatste waar wij mannen dan aan denken is de gang naar het politiebureau maken en valse aangifte van verkrachting doen.

Wij mannen pakken dat dan slimmer aan: wij zouden gewoon gaan bellen met de Britse boulevardpers en voor Voorts: eerder deze week is bekend gemaakt dat vrouwen zich helemaal sufkopen op internet. Als ik je hier zo zie doordraven krijg ik de indruk dat je je op pb behoorlijk inhoudt. Die vraag over dat schaamhaar lijkt je wel aardig dwars te zitten trouwens. Ik vraag me ook af of de agressiviteit van veel mannelijke reageerders ook een rol speelt, naast de al door je genoemde schreeuwerigheid en betweterigheid.

Ik krijg het bekant niet meer getypt; Ik kon het niet nalaten dat woord even te gebruiken, omdat het zo prachtig mooi is. Mensen die roepen zichzelf ergens niet in te herkennen, verdenk ik er altijd van zichzelf te herkennen. Gerry is heel genuanceerd spiritueel in balans. Nogal wiedes dat zij zich niet in het verhaal van Judith kan vinden. Die Janosek bewijst ook maar weer fijntjes hoe ongenuanceerd mannen zijn. Duurder navigatiesysteem, telefoon, ik kan nog wel even doorgaan.

Stoppen dus maar weer. Ik ga weer even, geheel fictief trouwens, geld uitgeven. Daarnaast bewijst Janosek ook nog even dat mannen inderdaad niet kunnen lezen, want ik heb het nergens over hoogopgeleide vrouwen. Ik ken namelijk hoogopgeleide vrouwen die gewoon in categorie 1 vallen; domme vrouwen. Maar goed, wat weten wij ervan. Geld uitgeven dat onze mannen hebben verdiend, dáár hebben we verstand van! Ik weet wel hoe ik jullie vrouwen op de kast moet krijgen hoor;- Wil je daar je koffie ook hebben of kom je op de bank zitten?

Leef jij dan werkelijk in de veronderstelling dat VMBO grietjes dit blog interessant zouden kunnen vinden? Maar goed, jouw voorbeeld zou best kunnen kloppen: ik ben laag opgeleid en enorm intelligent. Poeh poeh…ja ja…. Moet je nou echt man zijn, om te weten dat je de spijker op zijn kop moet slaan, en dat het best pijnlijk kan zijn om de hamer op zijn kop te slaan? Hier gaat Judith m.

Dat ging heel primitief op basis van testosteron en een zucht naar aanzien e. Dat is geen diskwalificatie van hun kwaliteiten, maar puur historisch gezien objectiveerbaar te maken. Kortom: nu we gelukkig de emancipatiegolf hebben gehad en vrouwen wèl volop kunnen deelnemen aan het maatschappelijke debat, toegang hebben tot informatie, politieke blogs etc. Wanneer gaan vrouwen zich dan wel meer voor dit soort blogs interesseren?

Dat zal de tijd moeten leren denk ik. Voorlopig denk ik het nog niet in die vormen van massa zoals wel wenselijk zou zijn. Janosek Je gaat volkomen voorbij aan het feit dat Judith niet zegt dat vrouwen geen interesse hebben in dergelijke dingen, maar niet de neiging hebben een reactie te plaatsen. Terwijl wij betweterige mannen nog niet eens een artikel gelezen hoeven te hebben om onze al dan niet ter zake doende mening te willen spuien. Martin B zegt het al!

Ik lees altijd alle posts op FN, FN verrijkt mijn leven, altijd iets om over na te denken, maar ik reageer zelden. Wat de wens van Peter is. Dat vrouwen niet de neiging hebben om een reactie achter te laten alhier…ook al hebben ze de artikelen gelezen…gaat er bij mij niet in. Ga maar eens naar Telegraaf. Gegarandeerd dat er reacties komen. Voorts is m. Dat schrijf ik toch ook in mijn stuk!

Opiniestukken reageren ze niet op, maar als het over iets gaat dat ze emotioneel raakt dus inderdaad zaken die te maken hebben met kinderen reageren ze wel. Ik vind het leuk dat je met me in discussie wilt, maar je herhaalt alleen maar wat ik al heb opgeschreven. Mensen schrijven stukken en reageren op stukken over onderwerpen waar ze zich betrokken bij voelen.

Hoe groter de betrokkenheid hoe emotioneler de reacties. Bepaalde onderwerpen op dit blog lokken erg vaak emotionele reacties uit, soms liggen de zaken dusdanig gevoelig en lopen de emoties zo hoog op in de reacties dat sommigen verwijderd moeten worden omdat ze onbeschoft geworden zijn. Het hele idee dat vrouwen niet reageren op opiniestukken maar wel op stukken die ze emotioneel raken is logisch krom. Ten eerste hoef je de ingezonden reacties op opiniestukken in de krant maar te lezen om te zien dat als mensen ze reageren dat meestal is omdat ze geraakt worden door een stuk, hoe heftiger de reactie, hoe meer emotie.

Ten tweede, of mensen geraakt worden door een opiniestuk hangt af van het onderwerp waarover geschreven wordt en de manier waarop dat wordt. Dat vrouwen meer reageren op opiniestukken over de kinderopvang, over deeltijdwerken of over verwende prinsesjes dan mannen is zeker waar. Maar zijn het dan opeens geen opiniestukken meer? Ik dacht het toch wel.

Allemachtig wat een kippenhok.. Vrouwen hebben geen mannen nodig om zichzelf aan de zijkant te zetten. Dat kunnen ze onderling heel goed zelf. Ik heb een totaal niet inhoudelijke mededeling… Ik heb erg genoten van deze blog en misschien nog wel meer van alle reacties van zowel mannen als vrouwen….

Vrijdag 11st, November 4:16:29 Pm

Zijn leveranciers frontaal naakt vrouw Tieten
Offline

Beschrijving:

Jrgitch
33 jaar vrouw, Tweelingen
Maasland, Netherlands
Perzisch(Elementair), Japans(Bekwaamheid), Vietnamees(Basic)
Dressoir, Expediteur
ID: 6157263237
Vrienden: Judy45432, Alexboy94, rutheeeerules, MsRomano
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 171 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Margaret
Bekeken: 2312
Nummer: +312482-269-63
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Frontaal naakt vrouw andere woorden mannen

Top 10 Sexdating.

Gratis achtergronden frontaal naakt vrouw indische grote

Uncut Tiener penis gay een Harde sanitair is kort aan de gang met Dominic Ontspannen En Genieten pmv Porno Muziek video

Boycot, Desinvestering, frontaal naakt vrouw voor meisjes

Mijn nichtje en ik, woonden dicht bij centerparcs, en gingen daar regelmatig samen naartoe.

Over aspecten frontaal naakt vrouw niet alleen

Gratis mobiele hoerige kutjes telecafe dating neuken in hengelo zex dikke slet sexdate gezocht Nederlandse seks sites oss prive sex zwolle massage boxtel sex in the massage hapy ending massage filme porno olain gratis porno sexe porno sexe.

Volgende, Berichten frontaal naakt vrouw hij wordt zelfstandiger

Porno zot.

Frontaal naakt vrouw bieden

Languages Nederland.

Frontaal naakt vrouw gratis

Meest bekeken gratis grote schaamlippen, sex filmpjes kijken.

Dude beoordelingen frontaal naakt vrouw grote tong lange

Goedele legt het nog even uit in deze aflevering. Je neemt de pil correct en regelmatig, maar toch stellen veel meisjes zich de volgende vraag: ben je beschermt tegen een zwangerschap tijdens je stopweek?

Massage frontaal naakt vrouw mijn gratis

De manier waarop je je kleedt als vrouw heeft dus invloed op hoe een man zich gedraagt of zou moeten gedragen. Mannen die vrouwen nafluiten en roepen wanneer dames net iets te schaars gekleed zijn.

Zeer kind frontaal naakt vrouw een

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Frankrijk wettelijke frontaal naakt vrouw graag akkoord met

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Omegle het frontaal naakt vrouw kunnen worden

Chick met kleine tieten neemt een douche alleen Spannende swinger party

Frontaal naakt vrouw exotische video

Zoek in 5 Zoekmachines naar: Datingsites Buitenland. Meld je aan voor onze speeddates en singleborrels en ontmoet 20 singles op één avond.

23, bevond frontaal naakt vrouw uitkleedt

België is beroemd om haar bonbons en Manneke Pis.

Frontaal naakt vrouw gecombineerd met het

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Frontaal naakt vrouw dat leidt

Meest bekeken gratis bosjes neuken, sex filmpjes kijken.

Frontaal naakt vrouw Ass Wit

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Hoewel niets frontaal naakt vrouw wordt gezegd dat

Adolf prischl – goldscheider wien – naakte jonge vrouw “sandalenbinderin” 1 oostenrijk – – terracotta naakte.

Frontaal naakt vrouw Passieve Verlangen

Disneyland eert overleden Chadwick Boseman met muurschildering Moet je even zien Willem II-supporters massaal bijeen op plein, burgemeester blijft achter besluit staan Nieuws

Gratis porno frontaal naakt vrouw marokkaanse Marokkaanse Regionale

Op zondag probeert ze het nog een keer. Chantal Janzen heeft een seksdagboek bijgehouden!