Huis » Verhalen » Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak hoeren van de valk a4

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak hoeren van de valk a4

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Het kwam na die verwijdering als een verrassing dat Paulien me vroeg of ik haar eens zou willen chaufferen naar haar moeder, in Wassenaar. Zelf beschikte ze over auto noch rijbewijs en Rob had kennelijk geen tijd haar te rijden. Paulien wist dat ik toch al geregeld naar Den Haag reed en dat het voor mij geen grote moeite was.

Je snapt wel dat je niet bij mij op één kamer kunt slapen, want in de ogen van mijn moeder ben ik keurig getrouwd. Die logeerpartij kon me gestolen worden, maar ik had geen reden om het verzoek van Paulien te weigeren dus reden we een paar dagen later naar Wassenaar. In de auto vertelde ze het een en ander over haar moeder: van adellijke afkomst, rijk en gescheiden.

Ze was niet dol op bezoek en vond het geen enkel probleem om gasten subtiel maar onmiskenbaar duidelijk te maken dat ze beter konden vertrekken. Jij bent erudiet genoeg om het met haar te kunnen vinden. Rob vindt ze bijvoorbeeld een enorme zak, die komt er niet in bij haar”. Een excentriek oud wijfje dus, dat was wat ik me voorstelde van Paulien haar moeder, die overigens Eva heette.

Ze woonde zelfs naar Wassenaarse begrippen mooi, in een groot vrijstaand neoclassicistisch pand met een korte oprijlaan. Mijn auto detoneerde nogal bij dat mooie huis dus ik was blij dat ik hem min of meer uit het zicht in een houten stalling kon zetten, die vroeger voor de paarden was, vertelde Paulien.

We bestegen samen de trap die naar de monumentale deur leidde waar Paulien aan de bel trok. De vrouw die opendeed, die door Paulien werd gezoend en die mij een hand gaf was onmiskenbaar Paulien haar moeder, maar wat zag ze er anders uit dan ik me had voorgesteld. Haar haar was grijzende, maar toch nog dik en blond en het zat in een ingewikkelde knot opgestoken op haar hoofd. Ze had een aristocratisch gezicht, met een kalme strenge blik in haar ogen, die net zo blauw waren als die van Paulien.

Ze droeg een wijde, donkergroene zijden bloes en een lange zwarte rok. Beide vielen erg ruim en dat was nodig ook want ze was weliswaar niet zo propperig gebouwd als Paulien, maar wel minstens zo dik. Haar boezem was ongelofelijk imposant, een ontzaglijke voorgevel die volgens mij door een BH van staaldraad overeind gehouden moest worden. Bij borsten van deze omvang kon ik me niets voorstellen, temeer ook omdat ze zo stevig waren ingepakt dat ze nauwelijks leken te bewegen.

Ik kon derhalve mijn aandacht bij het gezicht van mevrouw M houden en haar blijven aankijken als ze tegen me sprak, zonder onhebbelijk naar haar tieten te gluren. Ze had ons neergezet in een serre en dronk daar thee met ons die werd gebracht door een oude bediende. Paulien had dan wel gezegd dat ze een moeilijk mens was, maar daar bleek mij niks van.

Tegen mij was ze vanaf het begin vriendelijk en belangstellend en het was jammer dat ik hen zo snel moest verlaten voor mijn andere bezigheden in de buurt. Ik sprak af dat ik op tijd terug zou zijn voor het eten en dat ik daarna in principe terug zou rijden. Mevrouw M maakte geen aanstalten me uit te nodigen om te blijven slapen, en hoewel ik graag meer van het huis had gezien vond ik dat niet zo’n probleem.

Tegen zessen meldde ik me weer bij de enorme deur, die nu door Paulien werd opengedaan. Veel vriendelijker dan je me had voorgespiegeld. Anders had ik graag dat grote bed eens met je uitgeprobeerd”. Dat was dan inderdaad jammer, maar ik berustte erin. Paulien ging me voor naar de eetkamer, waar de tafel al gedekt stond. Ze was nog niet uitgesproken of mevrouw M kwam statig de kamer binnen zetten.

De stijve groene bloes had plaats gemaakt voor een zwartfluwelen avondjurk. Die was weliswaar niet zeer laag uitgesneden, maar de borsten van Paulien haar moeder waren zo groot dat ze de stof bij de ruime halsopening uiteen drukten zodat er toch veel bloot te zien was. Haar borsten waren zeer blank, en ze moesten echt enorm zijn aan de ronde vormen onder haar jurk te oordelen.

Het kostte me nu een stuk meer moeite om mijn aandacht bij de conversatie te houden. Mevrouw M bevestigde dat ik kon blijven slapen. De huisknecht zou me na het eten de logeerkamer wijzen en tot die tijd moest ik het er maar lekker van nemen. En dat deed ik ook, want Paulien had niet overdreven over haar moeders kokkin. Het diner werd rijkelijk begeleid door drank, eerst wijn toen cognac, waarvan ik echter voorzichtig gebruik maakte om mijn remmingen niet kwijt te raken want God weet wat ik anders voor gewaagde opmerkingen zou plaatsen.

Paulien en haar moeder namen daarentegen onbekrompen in. Mevrouw M werd daardoor steeds goedlachser en vertelde steeds gekkere verhalen over haar vreemde familie. Het gezellige samenzijn werd toen er echt geen cognac meer in de fles zat afgebroken door de huisknecht, die geen James, maar gewoon Pieter heette. Hij begeleidde eerst mevrouw M voorzichtig naar boven, waar ze haar slaapvertrek had, een karweitje dat ik ook wel op me had willen nemen want die enorme borsten leunden zwaar op zijn schouder.

Eigenlijk best een geluksvogel, die ouwe knecht. Paulien en ik bleven nog even zitten maar toen ik met haar wilde gaan zoenen hield ze me af. Straks komt Pieter terug en die mag ons niet betrappen” Ze had gelijk. Pieter had kennelijk niet veel tijd nodig gehad om mevrouw in bed te leggen en nu kwam hij het huis terdege afsluiten.

Nee, laat al die glazen maar staan, dat ruim ik straks wel op. Ik zal u even voorgaan naar uw kamer” Die bevond zich op dezelfde verdieping als de slaapkamer van mevrouw M maar dan twee deuren verder in de zuidwesthoek van het huis. Een zaal die nog groter was dan mijn eigen woonkamer en waarin een bed stond waarin wel drie personen naast elkaar zouden kunnen slapen. Pieter wees me de badkamer en de klerenkast waarin wat pyjama’s lagen en liet me toen alleen.

Ik beproefde het bed en schrok bijna van de mate waarin het diep doorveerde onder de druk van mijn hand. Zo dochter, zo moeder, want ook het bed van Paulien had een bijzonder goede vering, hoewel niet zo goed als deze. In tegenstelling tot haar dochter was mevrouw M blijven vasthouden aan dekens. Daar was ik niet rouwig om, want de deken die op mijn bed lag was zo zacht dat ik voelde hoe het bloed naar mijn lul werd gepompt.

Ik was natuurlijk al een beetje geil geworden door de aanblik van de borsten van Paulien haar moeder, maar nu begon ik echt in een roes te komen. Ik móest masturberen want ik hield het niet langer van geilheid. Haastig trok ik mijn kleren uit, liet de pyjama’s hangen waar ze waren en vleide mezelf op mijn buik op dat grote zachte bed. Ik hoefde bijna niet te bewegen om toch heerlijk heen en weer te deinen, waarbij mijn lul, mijn zak en mijn liezen aangenaam geprikkeld werden door die dikke wollen dekens.

Lang zou het me niet kosten om klaar te komen alleen, waar moest ik het laten? Ik kon moeilijk die dure dekens onderkliederen als dank voor het aangenaam verpozen. Hoewel ik al op knappen stond stapte ik met tegenzin weer uit bed om mijn zakdoek te pakken. Als door een rat gebeten draaide ik me om. In de deuropening stond mevrouw M, gekleed in een lange witte kamerjas, die bij de revers met bont gevoerd was. Haar haar hing als een lange grijsblonde waterval langs haar lichaam.

De kamerjas was bij haar middel dichtgeknoopt en ook het grootste deel van haar bovenlichaam was bedekt. Het enige wat bloot was aan haar borsten was het immense decolleté dat zichtbaar was tot het punt waar de revers van haar kamerjas bij elkaar kwamen, de rest hing als twee zware zakken onder het witte satijn. Ik wilde iets zeggen maar er ontsnapte me alleen een zacht gekreun.

Intussen realiseerde ik me dat deze mevrouw M waarschijnlijk iets in de zin had. En laat ik nou helemaal gek zijn op mannen die van mijn tieten houden Zou jij een poosje mijn speeltje willen zijn? Dan zal ik je heerlijk verwennen met mijn gigantische borsten. Nee, nog niet aankomen”, onderbrak ze zichzelf toen ik mijn handen naar haar uitstrekte, “eerst moet je mij maar een beetje verwennen met je tong. Volgens Paulien doe je dat heel goed en het is al heel lang geleden dat iemand me lekker gelikt heeft.

Wie weet waar ik daarna allemaal voor in de stemming ben” Ze stond nu vlak voor me zodat ik diep in haat ontzaglijke decolleté kon kijken. Mijn armen hingen slap langs mijn lichaam omdat ik haar niet mocht betasten. Ik zakte op haar commando door mijn knieën, die toch al slap waren van geilheid en drukte mijn mond tegen haar kruis en begon haar te likken en te verwennen met mijn tong met een enthousiasme zoals ik dat nog nooit aan de dag had gelegd.

Ik stak mijn tong diep in haar wijde en vochtige kut, die ziltig smaakte. Haar kittelaar was groot en gevoelig, merkte ik want bij elk aanraking met mijn tong schokte haar onderlichaam heen en weer. En terwijl ik op mijn knieën doorging haar op hol geslagen poes te bevredigen, mijn armen om haar dikke zachte kont geslagen, voelde ik dat haar borsten zo laag hingen dat ze af en toe mijn hoofd raakten.

Ineens deed ze een stap achteruit zodat ze zich uit mijn omklemming losmaakte. Ga maar eens op bed liggen. Haastig kroop ik op het bed, dat diep onder me doorveerde. Mijn lul stak als een vlaggemast recht omhoog. Heel rustig bewoog mevrouw M zich naar het voeteneind van het bed. Toen liet ze het nachthemd van haar schouders glijden en zag ik eindelijk die twee onwaarschijnlijk grote, melkblanke borsten, die zwaar naar beneden hingen tot ver over haar navel.

Haar tepels waren relatief klein. Moet je maar eens voelen hoe warm en zacht ze zijn. Blijf maar lekker op je rug liggen”, zei ze en kroop nu op handen en voeten op het bed. Haar borsten waren zo groot dat ze in die houding met hun tepels over de dekens gleden. Ze waren nog een halve meter van mijn blote, hunkerende lijf verwijderd. Ik wilde mijn handen weer uitstrekken naar die ontzaglijke memmen, maar wist me met enige moeite te beheersen.

Zal ik die lul van je ertussen begraven? Of wil je eerst eens lekker sabbelen aan die keiharde tepels? Die eerste aanraking van haar borsten met mijn huid bracht al bijna een ontlading van mijn roede teweeg!

Zondag 23st, April 12:9:56 Pm

Duidelijk, haar borsten leken nog groter seksverhalen strak out
Stuur een gratis bericht naar Traemoore0416
Online

Beschrijving:

Traemoore0416
31 jaar vrouw, Tweelingen
Terheiden, Netherlands
Maleis(Gemiddeld), Vietnamees(Mooi zo)
Leraar, Cosmetica, Criticus
ID: 5793761138
Vrienden: Karnivore, pokerguy76
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 172 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Michele
Bekeken: 6528
Nummer: +312487-633-83
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak rechterarm

Ik werk als onderhoudsman bij een bedrijf wat allerlei werkzaamheden doet, ik ben nu bij een van de dure huizen bezig om de laan van het hek tot de deur bij te werken. Ik was aan het werk in een vrij dure buurt aan de rand van de grote stad, er staan veel heel dure huizen.

Behance haar borsten leken nog groter seksverhalen strak vinden dat

Graties porno dames voor sex goedkoop vind bruid pijpbeurt in geervliet pijpende mannen sex advertentie plaatsen gratis neuken in limburg neuken in disco Free pornofilm erotische massage düsseldorf erotische thai massage berlin prive ontvangst zeeland het beste massages condoom in de buurt asperen tips voor erotische massage porno sxse.

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak zeg, een

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak hoe

Filthy Family Deel Kijk hot clips over broer spuit kut vol zus video’s.

Titted mollige haar borsten leken nog groter seksverhalen strak voor een knuffel

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak heetste MILFs

Live Webcam dames.

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak neem het als

Is het alweer even geleden dat je knieën het begaven wegens pure lust?

Porno nederland, haar borsten leken nog groter seksverhalen strak Massage Kiev Erotik

Ben een spontane geile dame. Hallo lieve mannen ik ben Mimi.

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak Julia Velten

Veel vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken: de overgangook wel de menopauze genoemd.

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak vind video

Ik moest van spullen af.

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak bedankt

Brunette op blonde MILF casting Wordt graag naakt voor een camera

Kunnen haar borsten leken nog groter seksverhalen strak lesbische Sonia geeft

Op een dag kom ik een zeer succesvol persoon tegen. Ik kwam een tijd geleden redelijk veel mannen tegen.

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak snelle verspreiding

Geile Latina in sexy lingerie laat haar anus likken pijpt en word hard geneukt Geile Latina laat haar anus likken pijpt zijn stijve lul en schreeuwt het uit als ze hard in meerdere standjes door hem geneukt word tot hij de sperma op haar mond spuit. Geile Latina laat haar anus likken pijpt zijn stijve lul en schreeuwt het uit als ze hard in meerdere standjes door hem geneukt word tot hij de sperma op haar mond spuit.

Leveren haar borsten leken nog groter seksverhalen strak Kamers Geil

Twee vette lesbo sletten verwennen elkaar, ze likken elkaars vette kut spelen met hun hang tieten en rijen de natte kutten tegen elkaar.

Mensen genavigeerd haar borsten leken nog groter seksverhalen strak Voeders Aanmelden

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Voor haar borsten leken nog groter seksverhalen strak gratis erotische

Uit je verhalen kan ik opmaken dat hij je alle hoeken van de kamer laat zien op een heerlijke manier.

Kan haar borsten leken nog groter seksverhalen strak struikelde

Mannen vinden het niet gemakkelijk om te zeggen wat ze echt willen van hun vrouwelijke partner.

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak bijgewerkt 125 Het

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Outdoor haar borsten leken nog groter seksverhalen strak leven gouden

Enter the username or e-mail you used in your profile.

Haar borsten leken nog groter seksverhalen strak amateur eerste keer

Home » Extreme sexverhalen » Echtgenote geneukt door oude buurman.